Saturday, April 01, 2006

Kérdések a swingers életről


Mit jelent a szó: swinger?

Magyarul talán úgy is mondhatnák, hogy nyitott házaságban élõk, de ez sem igazán pontos, hiszen nem minden swinger házas. Tehát a swinger az olyan személy, aki a partnerém kivül mással is létrehoz szociális, és nemi kapcsolatot, a partnere hozzájárulásával, és részvételével (nélküle csak félrelépõ, vagy házasságtörõ). Általában partikon, házibulikon vagy swinger klubokban kezdõdik a dolog. Esznek, isznak, szórakoznak, mint bárki más. Ezeknek a buliknak nem feltélenül kell szeretkezéssel végzõdniük. Egy igazi swinger soha nem issza magát a részegségig, az a nemi teljesítõképességét negatívan is befolyásolhatja, vagy részegen esetleg olyasmit is tehet, amit józanon szégyellni fog. A swinging az osztozkodást is jelent. Megosztom a testem, vagy a férjem, feleségem testét másokkal, a jelenlegi örömökért. Ezért is van nehézségük az egyedülálló férfiaknak. Mit osztanak õk meg? Õk csak elvennének az asztalról, de nem tesznek arra semmit, többnyire csak a "harmatot" szeretnék leverni valahonnan, csak magukkal törõdnek, túlságosan kötõdötteké válhatnak, és a túl gyakori partnercsere miatt is érdemes vigyázni velük.

Hogyan tudom elkezdeni?

Ez azon múlik, hol is él. Már itthon is vannak swinger clubok, de sajnos többnyire csak a nagyobb városok környékén és nyilvános ház jelleggel mûködnek, tehát csak elferdített változatai az eredeti swinger klubnak. Viszont, ha még ilyen sincs a közelben, akkor kicsit találékonynak kell lennie. Újsághirdetések, Internet, vagy éppen kezdje el egy klub alapjainak a lerakását. Meg lesz lepõdve, milyen nagy érdelõdést fog kiváltani a dolog. Persze ha valahol a világ végén egy kis faluban éldegél akkor kicsit nehezebb a dolog.


Miért is lesz valakibõl swinger?

Ennek nagyon sok oka van. Egy gyakori ok, a férfiak remélik, hogy a házastársuknál fiatalabbal hozza ösze õket a jó szerencse. A nõk meg többnyire megunták. hogy néhány perces ágytorna után mindig ugyanaz a férfi horkol mellettük.
Szeretnék hirdetni, de félek, hogy kigúnyolnak. ? Nem kell félnie. Ki gúnyolná ki? Tõlünk senki nem fogja megtudni, olyan nevet használ, amilyet akar, csak az E. levél címének kell érvényesnek lennie.

Megismerkedtem egy párral. A hétvégén találkozunk. Ez az elsõ ilyen irányú randevúm és kicsit lámpalázas vagyok, ugyanis nem tudom mit is mondjak, és hogyan viselkedjek?

Próbáljon meg önmaga lenni, és legyen természetes. A bemutatkozó percek után kérdezze meg nyíltan, hogy mik az elvárásaik önöktõl, és azt is mondja el, hogy mit szeretne ön kapni ettõl a kapcsolattól. Lehet, hogy annyira távol áll a két dolog egymástól, hogy a randevúnak itt vége is lesz, viszont ha úgy érzik, hogy valami még lehet a dologból, akkor próbálja megtudni az új ismerõsei szokásait, hobby, szeretem, nem szeretem stb., és a második találkára már felkészülten fog érkezni kis kedves ajándékkal, virággal, vagy valami édességgel.

Milyen "messzire" lehet egy ilyen kapcsolatban elmenni?

Nincsenek megszabható határok, mindent lehet, ami jólesik, és örömet szerez vele önmagának, és a párjának is. Egyetlen egy dologra kell vigyázni. Nem, nemet jelent, nincs de és hátha, és mégis próbáljuk meg stb.

Én egyedülálló féri vagyok és olyan házaspárt, vagy csak vegyes nemû párt keresek, ahova beszállhatnék harmadiknak. Fogok-e ilyet találni?

Nem sok esélye van rá. Túl sok férfi keres ilyen kalandot, viszont a társuknak vagy a feleségnek nem engedik meg. Az olyan párok, akik hármasban szeretik, már rendelkeznek kapcsolatokkal. Persze azért nem kell feladni, ha kitartón keres, elõbb vagy utóbb sikerülni fog.

Vinném én az asszonyt is, de azt sem tudom, hogy fogjak hozzá?

Teljesen mindegy, hogy ki vinne kit, egy a fontos. Mielõtt ilyesmire adják a fejüket, el kell gondolkodni, hogy elég erõs e kettõjük köteléke, egy ilyen kapcsolatra. Ki fogja-e bírni, vagy még erõsebb lesz? Vagy talán összeomlik? Elvált férfinek az esélyei nullák a swinger világban. Ha úgy érzi egy kis újdonság, valami, ami fûszeresé teszi az estéiket, hiányzik az életükbõl akkor lehet, hogy ez önöknek való. Akkor el kell kezdeni, beszélni és beszélni és udvarolni és kedveskedni, és ismét csak beszélni, és elõbb vagy utóbb de meg kell kérdezni, hogy mi lenne, ha szeretkeznénk valakikkel egy szobában. ez már a kezdet. Innen is lehet bármerre menni, de amit jó tudni, általában a férfiaknak vannak problémáik, ha tudják vagy esetleg látják is, hogy a szívük választottja más férfival etyepetyézik. A nõk nagy többségét nem zavarja fele annyira sem a dolog, mint a férfiakat.

Milyen idõsek azok, akik nyíltan is bevallják, hogy nyitott házasságban élnek?

A mi tapasztalataink szerint a nagy többség életkora 40 év körüli. Mikor az ember fiatal és szép, nem nehéz partnert, szeretõt találnia, nem nagyon kell hirdetnie, vagy hirdetéseket böngésznie. Persze vannak kivételek, de azok meg erõsítik a szabályt. A másik magyarázat a dologra az, hogy a 40 év körüliek már házasok 10-15 éve, ismerik egymást tetõl talpig, és lehet, hogy unják is egymást. Egy ilyen kapcsolatban csak újra fellángol a megszokott szeretet, és 100 esetbõl 99-ben még szilárdabbá teszi a házsságot. Tudom, hihetetlenül hangzik, de ez így van.

Mi újság a nemi betegségek körül?

Ha beállós egy új kapcsolatba, feltélenül használjon óvszert. Komolyabb betegségek (AIDS vagy STD) szinte elõ sem fordulnak alternatív berkekben. Legyen óvatos, és akkor ez így is marad

Én bi vagyok, hogy mondjam ezt meg egy új kapcsolatban?

Feltélenül még az elején jelentse be nemi hovatartozását (bi, gay, stb.). Ez sok jövõbeni kellemetlenségtõl meg fogja kímélni.

Cseréljünk fényképet, mielõtt találkozunk?

Az nem árt, de ne csak a nemi szervéröl (csak ha külön kérik.) Tanácsos olyan képet küldeni, ahol az egész személye látható.

Hol, hogyan keressek parnert hirdetés útján?

Magyaroszágon is megjelenik néhány folyóirat, amelyben közzé lehet tennni szexpartner keresõ hirdetéseket. Az újságos standokon ezek gyaran el vannak rejtve, de kérésre mogorva pillantások nélül ad az eladó. Elsõsorban szvingerekhez szóló lap az ÖKM, a Tutti Frutti Party, és a Szex Bazár. Ezekben általában ingyenesek a társkeresõ hirdetések. Érdemes hirdetni is és válaszolni is, mert vannak csak hirdetõk, és csak válszolók. Ha szeretné elválasztani hétköznapjait szvinger életéltõl, okosan teszi, ha bérel egy postafiókot és azon keresztül bonyolítja a szvinger levelezését.

Milyen hatékonyak ezek a hirdetések?

Nemzetközi viszonylatban, párok esetében, akik más párokat keresnek, minden 50 hirdetésbõl lesz egy új kapcsolat, de csak akkor, ha a hirdetés az igazságnak megfelelõen van megfogalmazva. Tehát ha egy férfi egyedül keres új kapcsolatot, és úgy hirdet, hogy vegyes pár keres hölgyet, akkor abból soha semmi nem fog kisülni. Itthon ennél kedvezõtlenebbek a statisztikák, honfitársaink csak nézelõdni szeretnek.

Melyek azok a hirdetések, amelyekre válaszolva, nem csak az idõmet vesztegetem?

Ha figyelmesen elolvassa a hirdetést, és csak azokra válaszol, amelyek önre is ráillenek, akkor egyik sem haszontalan idõtöltés. Például, ha ön és a partnere már nyitottan élõ nõ/férfi párral szeretne megismerkedni, akkor nem válaszol az olyan hirdetésekre, ahol biszexuális hölgyeket keresnek.

A swingers élet kézikönyve itt olvasható!

Élvező arcok :)

Egy beszámoló:

Igen, megtettem, elmentem abba a bizonyos klubba amitől a anyira féltem! Nagyon izgalmas volt, az öltözőben fehérneműre vetköztünk, majd a Bárban pezsgöt ittunk. Azt hittem zavarni fog az új estélyim, de nem így történt. Minden és mindenki természetes volt.A párom bemutatta a terepet: svéd asztalos vacsora, társalgo elegáns környezet, ellitt vendégek., "visszafogott viselkedés (már nem a részemről)". Az also részben nagy pezsgőfürdő, tusolo, minden nagyon tiszta. Az emeleten több személyes szobák, szauna. Mindenkinek patyolat fehér törölköző. Igy utolag elégé érdekesen lepleztem a zavarom, kicsit több kanyart mentem, mint amenyit kelett volna. Szaladgáltam az egyik helyről a másiba, de elsö bálozos zavaromban ez talán érthetö volt. Hogy milyen a szex, ha a pezsgöfürdöben a társad testén kivűl más is hozzád ér? Engem speciel nem zavart, bár nagyon vigyáztam a partneremre nehogy elcsábitsák és magamra hagyjon. (Ezt elötte megigértettem vele). Hát, igen lehetett táncolni is, de senki sem kért fel. Az emeleten éltem át éltem legnagyobb élményét, olyan önfeledten tudtam a társamra figyelni, hogy abszolut nem zavart a melettünk szeretkezö pár. Teljesen letudtam tenni a gátlásaimat, legelább is erre az idöre.Hogy mi az az sw. klub?, olyan hely ahol a nőket kényeztetik, megtapasztalhatják az emberek azokat a dolgokat amit sehol máshol, hogy ne legyünk gátlásosak, tudjunk lazitani, elengedni magunkat. Itt olyan, mind ha szexfilm egyik szereplőpárosa lennél. Gondolom ti is néztek szexfilmet, hogy felspannoljon, ebben viszont Te is benne szerepelhetsz. Köszönöm!!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home